"Going beyond boundaries" Abhijata Sridhar Iyengar i Göteborg, 10-13 maj 2018

Styrelsen har bjudit in Abhijata från Pune att hålla en workshop för att fira dels Gurujis 100: e födelseår, dels vår förenings 10-års jubileum! Abhijata är barnbarn till B.K.S Iyengar och har växt upp sida vid sida med hans visdom. Det är en enormt stor ära att hon tackat ja och första gången någon från institutet besöker Sverige. Detta är en del av en rundresa Abhijata gör och hon kommer besöka sammanlagt fyra länder i Europa denna gång. Kom ihåg datumen för att kunna delta på detta stora event!

Håll dig uppdaterad om eventet på Facebook:
IYFSEs Facebooksida: www.facebook.com/IYFSE/
Abhijata Sridhar Iyengar i Göteborg, 10-13 maj 2018: www.facebook.com/events/1223006814511528/

 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna