Det här händer 2019

Hallandsretreat med Andrea Hedenskog 3 - 5 maj 2019

Rensa kropp och tankar - i havsnära miljö. Unna dig en långhelg med mycket yoga, meditation, pranayama, promenader, havsbad och vällagad vegetarisk mat. 
Pris delat boende i bungalow, yoga + mat: 3300 (delat boende i dblrum 2950) (tillägg enkelrum: 800/600 kr)
Plats: Kvarnen Olofsbo / Falkenberg
Lärare: Andrea Hedenskog, cert. Iyengaryogalärare, grundare av BrännöYoga

kontakt: jagvillyoga@majornayoga.se

Italien Yoga Retreat med Svetlana Lundqvist 8-15 MAJ 2019
Unna dig en vecka med mycket yoga i rogivande och vacker natur. Du kommer uppleva Iyengaryogans goda effekter på kropp och själ. Yogan äger rum i ett full utrustad Iyengar yoga studio som ligger i närheten av Bergamo och Lecco. Vi bor i Anutarra resdiential center, ett 1700-tals hus. Det serveras god och nyttig vegetarisk mat, som för största delen är närodlat, från ekologiska producenter. 

Anmäl ditt intresse till info@yogena.se 
Läs mer här:  https://yogena.se/retreats-italien 

Workshop med Brigitta Tummon 10 - 12 maj på Göteborgs Yoga Centrum
Brigitta Tummon är intermediate senior 3 lärare från Kapstaden i Sydafrika. Hon är den förra ordförande i den sydafrikanska Iyengar yogaföreningen. Det är 40 år sedan Brigitta började med Iyengar Yoga.  Sedan har yogan varit en central del av hennes livsresa. Med subtilitet, humor och passion försöker Brigitta skapa en upplevelse av djup glädje och helande i sina yogastudenter.

Brigitta har nyligen flyttat till Oslo för att vara närmare sin son och hans familj. Nu har vi i Skandinavien glädjen att ta del av denna erfarna ”grand old” yogalärarens kunskaper. Varmt välkommen!

Kontakt: yogacentrum@yogacentrum.com

Idöborg Yoga Retreat med Svetlana Lundqvist 9-11 augusti 2019

För femte året i rad håller Svetlana Lundqvist Iyengaryoga helg på Idöborg. Platsen är en privatägd ö vackert belägen i Nämdö. Färden tar ca en och en halv timme från Stockholm. Förutom 5 yoga klasser (ung 10 timmar) kommer det att finnas gott om tid för att avnjuta promenader på egen hand samt den vedeldade bastun. Vegetarisk mat tillagad av närproducerade ekologiska råvaror kommer serveras under hela helgen.  Anmäl ditt intresse på info@yogena.se .

Lär mer här: https://yogena.se/idoborg

Workshop med Jayne Orton 30 aug - 1 sep 2019 på Göteborgs Yoga Centrum

Denna kurs är enbart för certifierade Iyengar yogalärare. Förutom undervisning i egen praktik,  syftar kursen till att finjustera din observationsförmåga och öka medvetenheten om att korrigera på ett säkert sätt. Vi hade en liknande workshop med Jayne förre året, där vi tränade korrektioner och alternativa ställningar för några av våra äldre elever. Det blev mycket uppskattad av både lärare och elever. I år kommer vi att göra på liknande sätt.

Anmälan och frågor: yogacentrum@yogacentrum.com
 

13-15 September kommer Monica Haar till Yoga Nu Göteborg

Kontakt: ingrid@yoganugoteborg.se
 

4-6 oktober kommer Kirsten Agar Ward till Prana i Umeå

Kontakt: asa@pranafriskvard.se eller kiki.hagner@gmail.com

6-8 December kommer David Meloni till Yoga Nu Göteborg

Kontakt: ingrid@yoganugoteborg.se