Det här händer 2019

Drop in på Slussen, Orust med Malin Dellgran, onsdagar och lördagar vecka 28-31 kl 10-11.15

Välkommen på yoga med havsutsikt i Orust Waldorfskolas vackra lokaler på Slussen! Kom en gång eller flera, du behöver inte boka i förväg. Du är välkommen oavsett om du är van yogautövare eller nybörjare! 
Praktisk information: Din lärare är Malin Dellgran, certifierad Iyengaryogalärare. Pris: 130:-/pers betalas med Swish eller kontant i anslutning till lektionen. Yogamattor och annat material finns att låna på plats.

Mer info och kontakt: facebook.com/yogapaslussen

Idöborg Yoga Retreat med Svetlana Lundqvist 9-11 augusti 2019

För femte året i rad håller Svetlana Lundqvist Iyengaryoga helg på Idöborg. Platsen är en privatägd ö vackert belägen i Nämdö. Färden tar ca en och en halv timme från Stockholm. Förutom 5 yoga klasser (ung 10 timmar) kommer det att finnas gott om tid för att avnjuta promenader på egen hand samt den vedeldade bastun. Vegetarisk mat tillagad av närproducerade ekologiska råvaror kommer serveras under hela helgen.  Anmäl ditt intresse på info@yogena.se .

Lär mer här: https://yogena.se/idoborg

Workshop med Jayne Orton 30 aug - 1 sep 2019 på Göteborgs Yoga Centrum

Denna kurs är enbart för certifierade Iyengar yogalärare. Förutom undervisning i egen praktik,  syftar kursen till att finjustera din observationsförmåga och öka medvetenheten om att korrigera på ett säkert sätt. Vi hade en liknande workshop med Jayne förre året, där vi tränade korrektioner och alternativa ställningar för några av våra äldre elever. Det blev mycket uppskattad av både lärare och elever. I år kommer vi att göra på liknande sätt.

Anmälan och frågor: yogacentrum@yogacentrum.com
 

13-15 September kommer Monica Haar till Yoga Nu Göteborg

Kontakt: ingrid@yoganugoteborg.se
 

4-6 oktober kommer Kirsten Agar Ward till Prana i Umeå
Kirsten är senior Iyengar yogalärare, som undervisar pedagogiskt och med humor. Hon har undervisat på heltid sen 2000 och driver en yogaskola tillsammans med sin man i Bath, England. Hon är även en flitig resenär till Iyengar yoga instituet i Pune, Indien.
 
Fredag och lördag vänder sig till alla yogautövare, medan söndagen vänder sig till lärare och erfarna utövare. Är du osäker vad som passar dig så kontakta Åsa eller Kiki.
Kontakt: asa@pranafriskvard.se eller kiki.hagner@gmail.com

Yogaresa till Paros 28 oktober - 3 november
Susanna som driver YOGASANA har den stora glädjen att för första gången hålla en längre workshop på den grekiska ön Paros. Delvis uppvuxen på Paros har Susanna länge velat integrera Yogaundervisningen i Sverige med livet på ön.
Vi kommer ha Yogaundervisning fler gånger om dagen varvat med utflykter och lokala aktiviteter på ön. Resan är anpassad så du kan resa med sällskap (familj, vänner)


Mer info finner du på hemsidan www.yogasana.nu
För mer information samt anmälan info@yogasana.nu

6-8 December kommer David Meloni till Yoga Nu Göteborg

Kontakt: ingrid@yoganugoteborg.se
 

Det här händer 2020

Årsmöte 27-29 mars i Oslo
....mer info kommer...