Grattis alla nya certifierade lärare!

Den 12–13 oktober arrangerades en examen för de kandidater som skulle göra sitt slutliga prov för att bli certifierade Iyengar Yogalärare. Examen skedde på Göteborgs Yogacentrum. Kandidaterna kom både från Norge och från Sverige. En panel bestående av tre examinatorer och en moderator fanns på plats för att bedöma kandidaternas prestationer i både praktik och undervisning.

Examinatorer var Joe Burn från Skottland, Pascal Poell från Holland och Tove Lind från Danmark. Moderator var Monica Haar från Sverige och Nya Zeeland. Medverkade gjorde även Ingrid Engström som Assessor in Training. Följande kandidater klarade sina prov och är nu internationellt godkända Iyengar Yogalärare: Sara Karlsson, Andrea Hedenskog och Maria Strömberg från Sverige och Lise-Lotte Svenkerud från Norge. Grattis till er alla!

Många händer, kloka huvuden, provelever, utropare, tidtagare och annat behövs för att en examen ska kunna bli av. Vi vill passa på att överlämna ett stort TACK till alla som har jobbat framför och bakom kulisserna, så att vi har kunnat hålla examen i Göteborg

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna