Till minne av B.K.S. Iyengar

Vår Guru, BKS Iyengar har lämnat den fysiska världen. Han avled 20 augusti och kommer vara oss evigt saknad.
Vi är oändligt tacksamma för att Du delat med Dig av Din enorma kunskap om yoga till oss i den här delen av världen. Vi har lärt oss så mycket av Dig, vissa förunnat genom att träffa Dig, andra via det Du skrivit i Dina böcker eller genom de lärare som Du utbildat. Om vi fortsätter på Din väg, fortsätter praktisera yoga och fortsätter sprida Iyengar Yoga i Norden kommer den kunskapen Du delat med Dig av aldrig lämna oss. Du kommer alltid vara   levande.
 
BKS Iyengar var inte bara en mästare på yoga utan också en mästare på att uttrycka sig. Det här citatet kommer från Light on Life, en bok han skrev senare i livet.

"The yogi steps toward death fearlessly like a soldier who would be ashamed to cling to life, and like a saint because he is already part of the Oneness that he has recognized as the Supreme Reality."

”We are afraid to die because we are afraid we have not lived ...

We must live!”
/IYFSE Styrelse

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna