Vinnare på Nolia Helhet

Helgen 11-12 oktober genomfördes hälsomässan Nolia Helhet på Pite Havsbad. Iyengar Yogaföreningen medverkade med egen monter och Iyengar Yogalärare Kristina Berglund höll en öppen föreläsning under söndagen.
Läs mer på www.nolia.se/helhet

I vår monter erbjöd vi besökarna ett gratis yogatest med fyra enkla övningar och några tips på vad just den personen behöver tänka på. Ca 50 personer genomförde testet som var mycket populärt. 

I samband med mässan anordnade föreningen även en utlottning av gratis yogalektoner. Bland de ca 250 personer som deltog i utlottningen så utsåg tre vinnare per dag och alla vann ett presentkort på en yogalektion för två personer i Piteå, Luleå eller i Sikfors/Svensbyn.

Lördagens vinnare blev:
Anna Risberg
Pernilla Lundman
Anna Rosén

Söndagens vinnare blev:
Mikael Jonsson
Angelica Beckman
Maria Bohman 

Vinstbevisen kommer att postat till vinnarna.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna