Inbjudan till föreningens årsmöteshelg i Göteborg

Tider
Fredag:             18:00 - 20:00    Workshop
Lördag:             10:00 - 13:00    Workshop
                          13:15 - 15:45    Årsmötesförhandlingar 
                          16:00 - 18:00    Workshop
                          19:00                Gemensam middag
Söndag:             9:00 - 12:00    Workshop

ÅRSMÖTESFÖRHANDLINGAR
Lördag den 21 februari kl 13.15–15.45

Alla som har betalat medlemsavgiften 2015 har rätt att delta på mötet. Styrelsen skickar ut en inbjudan med årsmöteshandlingar till alla medlemmar i början av 2015. Mer information kommer läggas ut på www.iyfse.se. Vi bjuder på fika. 
 
WORKSHOP
Christian Pisano & June Whittaker Pisano 20-22 februari

(infoblad för utskrift finns längst ner på sidan)

Tema för helgen: Grunderna i Iyengaryoga
I den Yogiska traditionen anses kroppen vara medvetandets Mandala och universum en manifestation av detta Mandala. Så att studera kroppen noggrant och att praktisera grunderna i yoga ger oss verktyg att förstå hur medvetandets vibrationer yttrar sig i den fysiska kroppen och därmed kan man utvecklas inom yoga.Under denna helg kommer vi just därför praktisera grunderna, sekvensering av Asana (Vinyasa) och hur du anpassar yogan till din kropp just nu (Viniyoga).

“One should meditate on one’s own self in the form of the vast sky, unlimited in all directions, then the power of Consciousness is free from any support and reveals her own nature.” Vijnana Bhairava, 92

Christian Pisano har praktiserat Iyengaryoga i många år. Under en period i sitt liv bodde han i Pune för att studera nära och lära sig direkt från Guruji, B.K.S Iyengar. Christian är en hängiven Yoga Sadhaka (praktiker), han har ett djupt filosofiskt intresse och lägger sin tro i Kashmir Saivism. Ur denna inspiration har han skrivit flertalet böcker, bland annat The hero’s contemplation. Christian har certifikat på Advanced Senior Intermediate-nivå.
 
June Whittaker Pisano började i unga år med klassisk balett i London, men efter en tid som professionell dansös sökte hon efter någonting annat. Hon kom i kontakt med Iyengarmetoden och attraherades snabbt av dess stringens och sofistikerade lärdomar. Även June är en dedikerad Sadhaka och erhåller idag certifikat på Senior Intermediate 3-nivå.

Sedan 1999 driver June och Christian Institut de Yoga Iyengar de Nice i Frankrike, och åker regelbundet till Pune för att studera med familjen Iyengar.
 

Priser Hela helgen Fredag Lördag
Medlem 1500 sek 350 sek 900 kr
Ej medlem 1700 sek 500 sek 1100 sek
Varav anmälningsavgift 500 kr      


Sista anmälningsdag 1/2 2015.
Anmälningsavgiften betalas senast 1/2 och slutbetalning senast 10/2, på PG 509914-8 eller BG 403-4997.


BRA ATT VETA: För att delta på helgen behöver du inte vara medlem i föreningen, men du bör ha praktiserat Iyengar Yoga i minst ett år. Om du vill bli medlem gör du det enklast genom att registrera dig på vår hemsida www.iyfse.se

GEMENSAM MIDDAG: På lördag kväll blir det gemensam middag på den vegetariska restaurangen Thali på 2:a Långgatan Göteborg, kostnad 135 kronor för tre indiska smårätter (alla tar samma).

ANMÄLAN: Görs via mail till yogamedlem@ iyfse.se (Ulrika Mörtberg). För att underlätta årsmöteskommitténs arbete, är det viktigt att du i anmälan anger om du vill boka middag samt om du skall delta på workshopen och/eller årsmötet. När vi mottagit din anmälan får du en bekräftelse och uppgifter för betalning.

KONTAKT:yogacentrum@yogacentrum.com och yvonneforsberg@telia.com

LOKAL: Både årsmötet och workshopen hålls på Arbetarrörelsens Folkhögskola Järntorget 7, våning 5 i Göteborg

FÖR VÄGBESKRIVNING:
Sara Karlsson 0733-777477, Susanna Svärdh Elofsson 0733-903438


GPS
WGS84: N 57° 42.0547', E 11° 57.1748'
Decimal: 57.7009, 11.9529

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna