Årsmöteshandling

Kära IYFSE-medlem!

Med tre dagar kvar till årsmötet i Oslo på lördag så finns nu äntligen samtliga årsmöteshandlingar på vår hemsida.

Du som ska delta på mötet ombeds att själv ta med en utskrift då vi inte har möjlighet att ta med till alla. Och ni andra gå gärna in och läs igenom, så att ni håller er uppdaterade på vad som händer i föreningen, framförallt verksamhetsberättelsen.

I år har vi ett par frågor som vi ska rösta om (under punkt 17 på dagordningen), så om du inte deltar så lämna gärna en fullmakt till någon som du vet ska komma, med din röst.

Janna hälsar att om du inte anmält dig till lunchen på lördagen, gör det snarast om du vill ha, antingen genom länken hon mailade häromdagen eller skicka ett sms på +4792226123 med ditt namn, undvik maila Janna då de lätt försvinner i mängden!

Namaste,

IYFSE styrelse genom
Lina, ordförande :-D

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna