Ingela Abbott till årsmötet i Umeå 10-12 mars 2017

Årets gästlärare till IYFSEs årsmöteshelg är svenskamerikanska Ingela Abbott med lång och bred erfarenhet av Iyengar yoga. Hon är en väldigt kunnig och positiv lärare. Det känns roligt att hon har svensk bakgrund och bred erfarenhet från såväl familjen Iyengar och Iyengar yoga i USA. Läs mer om henne och hennes studio på http://www.yoganorthwest.com/yoga/ Hon kommer att presentera sig själv och workshopen mer längre fram.

Fredag kväll och lördag välkomnar vi alla som yogat minst ett år.
Söndag välkomnar vi lärare eller andra som har hållit på lite längre.
Både lördag och söndag inleds med Pranayama-klasser.
 
Föreningen bjuder på frukt och kaffe/te efter pranayama-klasserna och på vegetarisk lunch på lördag. Allt för att alla enkelt ska kunna vara med på årsmötet på lördag em. Alla som deltar får två klossar och ett bälte med föreningens logga på. Övrig utrustning kommer att finnas på plats.

All info, tider, priser, förslag på boende med mera hittar ni här.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna