"Going beyond boundaries" med Abhijata Sridhar Iyengar, 10-13 maj 2018, Göteborg

Varmt välkomna till årets stora händelse inom Iyengaryoga - Nordic Iyengar Yoga Convention 2018 som äger rum 10-13 maj i Eriksbergshallen i Göteborg!

Iyengar yogaföreningen i Sverige har den stora äran att välkomna Abhijata Sridhar Iyengar, barnbarn till BKS Iyengar, till det största eventet inom Ieyengaryoga i Norden någonsin. Abhijata har satt det spännande temat ”Going beyond boundaries” och under maj månad sprider hon sitt budskap i fyra europeiska städer, varav Göteborg är en av dessa.

Anmäl dig till Nordic Iyengar Yoga Convention 2018 via: 
www.nordiciyengaryogaconvention.com


Hemsidan kommer att uppdateras löpande med all information gällande konventet. Saknar du svar på din fråga kan du kontakta: info@nordiciyengaryogaconvention.com

Det är första gången någon från familjen Iyengar besöker ett nordiskt land vilket gör detta konvent väldigt speciellt för oss i Norden. 

Och inte bara det..., under 2018 skulle Guruji ha fyllt 100 år och Iyengar yogaföreningen i Sverige och Norge fyller 10 år! Något vi vill fira och uppmärksamma! 

Vi välkomnar alla som utövar Iyengaryoga. Om du är osäker på om du kan delta så rekommenderar vi att du rådfrågar din lärare.
 

Passa på att anmäla dig NU, för att säkra din plats till 2018 års stora Iyengaryogaevent!
 

For information in English, please visit the website of the Nordic Iyengar Yoga Convention.

 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna